hatiku sudah tidak ada di tempat kerja

hari ni keluar rumah awal dari rumah saudara, seawal 6:45 am.. 7:10 am dah smpi ofis.. workg hour 8-5pm. hari ni dah smpi ofis xde idea nk buat apa, rasa nk membaca psl kerja yg berkaitan tu xda. skg ni xda hati dah dtg ofis. ya Allah, ya rabb.. 1 benda yg buat aku kuatkn hati melangkah ke bangunan nih adalah sebab stlah solat istikharah, aku diberi mimpi psl annex.tempat kami training~ bukan la mengata ketua aku skrg ni x bagus tapi aku yg terlalu prihatin dgn dia, tapi biarla.. biarpon aku keja bwh dia, i have my right to say no. walaupon she keep gives me work, others buat bodoh jer then diorg dpt high marks.

s.. hidup nih kena diteruskan, hanya Allah S.W.T tempat aku berpaut..

pasal kegagalan semalam, aku anggap tu bukan rezeki aku. aku xdpt study, ada gangguan emosi, semua tu dah takdir. dari kegagalan, aku belajar bangun semula.

pasal xda hati dekat office nih, aku xleh tolong la.. minta pada Allah, dipermudahkn segala. rindunya pd Allah, sumber kekuatan hati.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s